Gunnar Sagstuen
Biscotti med et hint av jul
Småkaker til jul er en tradisjon hos mange. Hos oss er det mormor som inviterer til bakehelg, og ordner syv slag for alle barn og barnebarn. Hva som bakes er nokså tradisjonelt, men innimellom kommer det nye favoritter inn på lista. Et år lagde vi biscotti. Vi tok utgangspunkt i Trines matblogg sin oppskrift "Verdens beste biscotti". Disse er rett og slett så gode, så de har fått fast plass i vårt bakesortiment. Jeg bruker ofte krydret tyttebær i kaker og bakst. Krydderne i syltetøyet; kanel, nellik, allehånde og vanilje gir en nydelig rund og god smak med et hint...
Gunnar Sagstuen
Pepperkaker med blåmuggost og eple med granskudd
Kosen er i gang! Førjulskos på jobb, kveldskos i sofaaen, lange helgefrokoster. Julekosen er offisielt i gang og det er på tide å sette pepperkaker med blåmuggost på bordet. Vi elsker en god ostekveld, og blir mer og mer opptatt av å bruke norske oster. Vi har i lang tid hatt blåmuggostene fra Gangstad som en av våre største favoritter, og de er ikke mindre aktuelle nå som Nidelven blå også er kåret til verdens beste ost. Noen ganger holder det med en ost og ett tilbehør. I førjulstida er det helt på sin plass å servere blåmuggost sammen med...
Gunnar Sagstuen
NORSK AQUAVITGELÉ TIL JULEMATEN
I år kan du toppe julemiddagen med tilbehør fra Røyland Gård. Vi har laget aquavitgelé på destilatet til Arvesølvet - Grimstadaquavitten som er høyt premiert i inn og utland.
Gunnar Sagstuen
PIFF OPP HØSTENS VILTMIDDAGER
I vår middagsserie har vi flere geleer som egner seg ypperlig til høstens viltmiddager. To av disse er rødvinsgeleen og ripsgelé.
Siste innlegg