Oppskrifter og Serveringstips

Gele til ost. Gele av krekling og tyttebær servert sammen med ost og kjeks. En nydelig kombinasjon

Krekling og tyttebær - en sjult skatt skal bli ny!

En gelé perfekt balansert, fyldig, rund og fruktig. Nydelig smak og silkemyk - lett duvende konsistens! Så god at den har fått Spesialitetmerket for unik smak. En favoritt blant kjennere og oss selv, men hvorfor ryker den ikke ut av butikken? Dette har vi også lurt på, og vi har kommet frem til at krekling spesielt, men også kombinasjonen av krekling og tyttebær er ukjent for de aller aller fleste. Det blir dermed ikke den som blir med kunden ut av butikken. Nå på supertilbud - HALV PRIS I NETTBUTIKKEN! Vi skal nå tømme lageret for Krekling og tyttebær, og...

Les mer →


Fra søtt og fett til sundt og lett

Fra søtt og fett til sundt og lett

Så bikket vi januar, og kjenner det er på tide med nye vaner. På tide å bytte ut søtt og fett til sundt og lett..

Les mer →


Hjemmelaget smoothie laget av norske bær, for eksempel blåbær eller solbær

Smoothieoppskrifter

Smoothie er alltid populært hos oss, om det er som drikke til frokost, som et mellommåltid eller som kveldsmat servert med granola. Her får du oppskrifter på blåbærsmoothie og solbærsmoothie.

Les mer →


Verdens beste biscotti med smak av jul. Biscotti tilsatt krydret tyttebærsyltetøy fra Røyland Gård

Biscotti med et hint av jul

Småkaker til jul er en tradisjon hos mange. Hos oss er det mormor som inviterer til bakehelg, og ordner syv slag for alle barn og barnebarn. Hva som bakes er nokså tradisjonelt, men innimellom kommer det nye favoritter inn på lista. Et år lagde vi biscotti. Vi tok utgangspunkt i Trines matblogg sin oppskrift "Verdens beste biscotti". Disse er rett og slett så gode, så de har fått fast plass i vårt bakesortiment.  Jeg bruker ofte krydret tyttebær i kaker og bakst. Krydderne i syltetøyet; kanel, nellik, allehånde og vanilje gir en nydelig rund og god smak med et hint...

Les mer →