Nå på supertilbud - HALV PRIS I NETTBUTIKKEN!
Vi skal nå tømme lageret for Krekling og tyttebær, og selger ut våre siste glass TIL HALV PRIS!
Benytt sjansen og få et av våre beste produkter til en fantastisk tilbudspris.
Viltgelé
Lyng og mose, fjell og skog. Høst i heia, den klare høstluften. Dette har vi puttet på glass. Vår ideologi om å utnytte skogens ressurser resulterte i vårt kanskje aller beste produkt. Krekling og tyttebær er fantastisk god til ost, men den gir viltmiddagen en ekstra dimensjon. Vi har dermed planer om å la geleen få komme inn i middagsserien, med navnet "viltgelé".KREMET VILTSAUS MED KREKLING OG TYTTEBÆR
(4-6 porsjoner)
Dette trenger du:
1 glass Røyland Krekling og Tyttebær
½ ss smør (eller margarin)
1 sjalottløk (ca. 30 g), finhakket
2 ts sukker
2 ½ dl redusert viltkraft
1 dl kremfløte
Maisenna til jevning
Salt og pepper
Evt. litt sukkerkulør
Slik gjør du:
-
Smelt smør i en liten kjele på middels sterk varme, tilsett sjalottløk og stek til den er blank.
-
Ha i Røyland Krekling og Tyttebær, ha i sukker og la det småkoke 1-2 minutter.
-
Hell på kraft, kok videre 2-3 minutter, tilsett fløte og la det småkoke ca. 5 minutter.
-
Smak til med salt og pepper, jevn med maisenna til ønsket tykkelse. Ønsker du en litt mørkere saus tilsett litt sukkerkulør.
Tips:
Fløte kan erstattes med Crème Fraîche for en litt syrligere saus.
Sausen passer også godt til for eksempel stekt torsk.
KREKLING OG TYTTEBÆR I NETTBUTIKKEN