Påskefavoritter

Påskefavoritter

I påska skal man kose seg litt ekstra! Vi håper mange vil lage påskekosen av Norske delikatesser i år. Vi har samlet noen av våre påskefavoritter og kjører salg på disse i ukene 11-13. 

MYNTEGELÉ

Hva med å gjøre påskelammet ditt uforglemmelig i år – server med vår håndlagde myntegelé med mynte fra Røylands egen hage. 
Røylands myntegelé er en nydelig, rund gelé med mye smak av mynte.
Den er frisk og
velbalansert med syre og sødme.
I tillegg til lam er den spesielt god til ost og fet fisk som makrell.

Påskelam servert med myntegele fra Røyland Gård

 

Kommer sola frem i påska? Kjenn varmen både innvendig og utvendig i solveggen med vår eplegløgg. Påskekos på sitt aller aller beste!

 

 Gjør påskefrokostene til dagen høydepunkt for familien, med vår friske eplegelé med granskudd og noen gode norske oster på frokostbordet.

EPLE MED GRANSKUDD

Eple med granskudd gelé servert til et nydelig ostefat

 

Skal du ha litt kveldssnacks med spekemat? Frisk opp spekematen med rømme blandet med krydret blåbær av norske ville bær. 

KRYDRET BLÅBÆR 

 

Vi har selvsagt også satt sammen alle produktene i en flott påskepakke! Her får du alle favorittene samlet i en gaveeske. Nydelig å ta med på hytta, gi i vertinnegave eller rett og slett koselig å få i posten så du kan ha noe å se frem til selv. Velg mellom medium "påskeegg" med fire produkter, eller stort "påskeegg" hvor du i tillgg får med en flott trefjøl fra Søgne Home og en treskje. 
 Påskeegg fra Røyland Gård med lokalmat til påske   
 Stort påskeegg med lokalmat
Ønsker dere alle en riktig GOD PÅSKE!! 

 


Eldre poster Nye poster

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres