Oppskrifter og Serveringstips — viltmiddag
Gunnar Sagstuen
Krekling og tyttebær - en sjult skatt skal bli ny!
En gelé perfekt balansert, fyldig, rund og fruktig. Nydelig smak og silkemyk - lett duvende konsistens! Så god at den har fått Spesialitetmerket for unik smak. En favoritt blant kjennere og oss selv, men hvorfor ryker den ikke ut av butikken? Dette har vi også lurt på, og vi har kommet frem til at krekling spesielt, men også kombinasjonen av krekling og tyttebær er ukjent for de aller aller fleste. Det blir dermed ikke den som blir med kunden ut av butikken. Nå på supertilbud - HALV PRIS I NETTBUTIKKEN! Vi skal nå tømme lageret for Krekling og tyttebær, og...
Gunnar Sagstuen
PIFF OPP HØSTENS VILTMIDDAGER
I vår middagsserie har vi flere geleer som egner seg ypperlig til høstens viltmiddager. To av disse er rødvinsgeleen og ripsgelé.
Siste innlegg