News — norsk mat
Gunnar Sagstuen
NO SKAL DET VERE NORSK OG TRADISJONELL MAT
Eli Strand i Nynorsk pressekontor intervjuet nylig meg og to av samarbeidspartnerne i FoodLessons, ferskvaresjef Espen Lie i MENY og professor ved SIFO Annechen Bahr Bugge om mat og forbrukertrender: Heilnorsk i vinden Sjøl om vi nordmenn et veldig mykje pizza og taco, er det heilnorsk mat som er i vinden. Norske og kortreiste råvarer er det dei vil ha. Uro og bekymring Vi søkjer det trygge og vante no i desse urolege tidene. Det er i det heile tatt mykje uro blant forbrukarane, mykje skam og dårleg samvit for at matvala våre får negative konsekvensar. Heiar på bonden No er det viktig at...
Gunnar Sagstuen
Matgaver til ansatte
En oppmerksomhet til dine samarbeidspartnere eller til dine ansatte? Vi har det du trenger. Velg mellom våre ferdige gavepakker, eller la oss komponere det du ønsker etter ditt budsjett. Vi har mange gode produkter til jul. Eplegløgg, tyttebærsyltetøy i flere varianter til julematen, de beste syltetøyene til julefrokosten, skogshonning og selvsagt Aquavitgelé. Vår nye favoritt til julemiddagen! Ønsker du å bestille flere enn 10 gaver? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Mail: sagstuen@roylandgard.no TIL NETTBUTIKKEN Vi ønsker å takke alle som benytter små bedrifter i julehandelen. Et enkelt valg for noen,...
Gunnar Sagstuen
Oste-VM i Trondheim 2023
Nå er mange ystere og osteelskere på vei til Trondheim, både fra inn og utland. Verdens beste ost skal kåres - kan vi ta hjemmeseier denne gangen også? Vi gleder oss :-) Mens vi venter spiser vi selvsagt litt ost.... Trenger du tilbehør til ost med en gang? Her kommer du rett til nettbutikken vår Her har vi laget en tilbehørsguide, som tar utgangspunkt i de største ostekategoriene. Har du allerede en god ost, og ønsker et godt tilbehør, skal du slippe å lete igjennom alle våre produkter, for å finne et som passer til. Du finner din ostekategori i...
Siste innlegg