ÅPNING AV SYLTETØYFABRIKKEN APRIL 2022

ÅPNING AV SYLTETØYFABRIKKEN APRIL 2022

Endelig var dagen her.... Noen år med planlegging, tanker om utviklingen av bedriften, prøving og feiling. Etter år uten grupper i restauranten under covid, la vi planer om å gjøre om hele restauranten til produksjon og lager. Det viste seg å være en lite gjennomførbar idé. Så vokste ideen om å flytte produksjonen en etasje ned - i dagens sanitæranlegg, hvor vi allerede har innlagt vann og sluk i gulvet, men også det førte med seg store og kostbare utfordringer. Så ble ideen om å benytte galleriet og møterommet sådd. Tegninger fra maskinleverandøren kom raskt, og våre lokale snekkere så på muligheten for å slå ned vegger og tak. YES - sånn må det bli.

I dag står vi her med et flott produksjonslokale, med lagerbygg vegg i vegg. Nå kan vi trille paller frem og tilbake, der vi tidligere har båret kasser med emballasje og ferdigvarer opp og ned låvetrappa. I tillegg har vi investert i en tappe- og lokkemaskin, en nødvendighet for å slippe å skru på flere lokk for hånd. I 2022 skal vi produsere over 100.000 enheter med denne maskinen. Hadde vi ikke gjort investeringen ville det muligens blitt vårt siste år med helsa i behold. 

 

Vi ønsket oss en åpningsfest, slik at vi kan vise omverdenen hva som er mulig hvis man har en liten gård. Vi ønsket å takke våre samarbeidspartnere, samt gi våre produsentkollegaer i kommunen en arena for å vise seg frem. Tusen takk til minister Sandra Borch og ordfører Gyro Heia som gjorde åpningen formell og staselig.
TAKK til våre fantastiske ungdommer som jobber hos oss, Innovajon Norge for omstillingsmidler, våre leverandører av frukt og bær, MENY som både er vår viktigste salgskanal og sparringspartner, Oluf Lorentzen vår grossist som forer oss med ideer og følger opp ute i butikkene og alle dere andre som heier oss frem og støtter opp om arbeidet vårt, og selvsagt våre tre smykkestener og resten av familien!

Nye poster

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres