Endelig var dagen her.... Noen år med planlegging, tanker om utviklingen av bedriften, prøving og feiling. Etter år uten grupper i restauranten under covid, la vi planer om å gjøre om hele restauranten til produksjon og lager. Det viste seg å være en lite gjennomførbar idé. Så vokste ideen om å flytte produksjonen en etasje ned - i dagens sanitæranlegg, hvor vi allerede har innlagt vann og sluk i gulvet, men også det førte med seg store og kostbare utfordringer. Så ble ideen om å benytte galleriet og møterommet sådd. Tegninger fra maskinleverandøren kom raskt, og våre lokale snekkere så på muligheten for å slå ned vegger og tak. YES - sånn må det bli.
I dag står vi her med et flott produksjonslokale, med lagerbygg vegg i vegg. Nå kan vi trille paller frem og tilbake, der vi tidligere har båret kasser med emballasje og ferdigvarer opp og ned låvetrappa. I tillegg har vi investert i en tappe- og lokkemaskin, en nødvendighet for å slippe å skru på flere lokk for hånd. I 2022 skal vi produsere over 100.000 enheter med denne maskinen. Hadde vi ikke gjort investeringen ville det muligens blitt vårt siste år med helsa i behold.