2. PLASS MENYS MATSKATTSTIPEND

2. PLASS MENYS MATSKATTSTIPEND

HURRA! Røyland Gård vant 2. plass årets matskattstipend 2022. Og med det kan vi innkassere 200.000,- et fantastisk bidrag til vår bedrift i vekst.

Lokalmatprodusentene driver, tross begrenset ressurser, mye av produktutviklingen i norsk dagligvare, sier Vegard Kjuus, jurymedlem og MENY-sjef. Alle finalistene produserer i dag unike produkter av høy kvalitet. Samtidig imponerer de stort når det kommer til nytenkning og innovasjon (meny.no). 

Begrunnelsen fra juryen:

Røyland Gård på 2. plass med hverdagssyltetøy

"Røyland Gård, som i mange år har utnyttet ville bær i sine premium geleer og syltetøyer, får et stipend på kr. 200 000 for å utvikle flere hverdagsprodukter. Målet er hverdagssyltetøy av kortreiste, ville bær, men også hagebær og frukt levert av lokale bønder.

- Juryen liker vekstpotensialet som ligger i hverdagsproduktene, men ønsker også å premiere filosofien som ligger i bunn: utnyttelse av gode, rene naturressurser, sier Kjuus." (meny.no)


Eldre poster Nye poster

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres