DRINKSIRUP
NORSK GRENADIN
Drinksirupene fra Røyland Gård er utviklet til deg som liker ekte smaker, til deg som verdsetter norske råvarer og som setter pris på rene ingredienslister. Våre drinksiruper er laget for å høyne kvaliteten og smaken på dine drinker.
- FORDI EKTE VARE SMAKER BEST -
DRINKSIRUP NORSK GRENADIN
Røylands drinksirup Norsk grenadin er en cordial med nydelig ekte smak av røde bær. Et perfekt utgangspunkt for gode drinker med eller uten alkohol. God balanse mellom bærene hvor rips tilfører syrlighet, bringebær sødme og tyttebær bitterhet. En fin match til retter av lyst kjøtt, salater og Italienske retter. Kan også benyttes i vinagretter eller som saus til dessert eller på is, da gjerne tyknet. Nydelig til smakssetting av sauser.
KJØP DRINKSIRUP I VÅR NETTBUTIKK:
MOCKTAILS MED NORSK GRENADIN
MARS
Utviklet av Andreas Vea Sagstuen
INGREDIENSER
3 cl norsk grenadin
8 cl appelsinjuice
8 cl sodavann
3 cl limonade
SLIK GJØR DU
Ha isbiter i ditt favorittglass. Hell i norsk grenadin, appelsinjuice og limonade og rør godt. Topp med sodavann og pynt med en appelsinbåt.
Inspirert av “den røde planeten” Mars, og også utviklet i mars-måned.

SHIRLEY TEMPLE
INGREDIENSER
4 cl norsk grenadin
8 cl ingefærøl
8 cl limonade
SLIK GJØR DU
Fyll et høyt glass med isbiter. Tilsett ingefærøl, limonade og sirup og rør forsiktig. Pynt med en myntekvast eller limeskive om ønskelig.
Den originale Shirley Temple ble pyntet med Maraschino-kirsebær, men vi syns en myntekvast eller limeskive gir mer til drinken.

SOLOPPGANG
INGREDIENSER
4 cl norsk grenadin
Appelsinjuice
SLIK GJØR DU
Fyll et glass med isbiter. Hell i appelsinjuice. Topp med norsk grenadin som skal synke til bunnen. Pynt med en appelsinbåt.
En enkel og søt drink som kun krever to ingredienser.

COCKTAILS MED
NORSK GRENADIN
VODKA SUNRISE
INGREDIENSER
4 cl vodka
1 dl appelsinjuice
3 cl norsk grenadin
Saften av en limebåt
Appelsinskive til pynt
SLIK GJØR DU
Fyll et høyt glass med isbiter. Hell vodka, appelsinjuice og limesaft i glasset og rør lett. Tilsett norsk grenadin sakte, så den synker til bunn og lager “sunrise-effekten” Pynt med en appelsinskive.
En frisk, søt og fruktig drink oppkalt etter sitt utseende med fargene i en soloppgang.

DIRTY SHIRLEY
INGREDIENSER
3 cl norsk grenadin
8 cl ingefærøl
8 cl limonade
4 cl vodka
SLIK GJØR DU
Fyll et glass med isbiter. Tilsett ingefærøl, limonade, vodka og sirup og rør forsiktig. Pynt med en myntekvast eller limeskive om ønskelig.
Voksenversjonen av Shirley temple. Pynt med maraschino-kirsebær om du liker det.

DRINKER MED
NORSK GRENADIN
TROPISK BÆRTUR
Utviklet av Bread Christensen
INGREDIENSER
4 cl lys rom
6 cl ananasjuice
4 cl norsk grenadin
SLIK GJØR DU
Fyll et glass med isbiter. Ha ingrediensene i en shaker med is og rist for rask nedkjøling, utvanning og fint skum. Serveres på ny is i ditt favorittglass
Norske bær møter tropiske toner. Utviklet av tidligere norgesmester i bartending Bread Christensen.

AKEVITT I SOLOPPGANG
Utviklet av Bread Christensen
INGREDIENSER
4 cl akevitt
8 cl appelsinjuice
4 cl norsk grenadin
SLIK GJØR DU
Fyll et høyt glass med isbiter. Tilsett appelsinjuice og akevitt. Topp med norsk grenadin og rør. Pynt med en grønn kvast om ønskelig.
Utviklet av tidligere norgesmester i bartending Bread Christensen.

HAR DU UTVIKLET EN NYDELIG DRINK? VI ØNSKER OSS FLERE FRISTENDE OPPSKRIFTER MED RØYLANDS NYE DRINKSIRUPER!
RØYLAND GÅRD
"Hei. Vi er Pernille og Gunnar på Røyland Gård. Vi er levende opptatt av å utnytte ressursene som finnes i naturen rundt oss, og skape gode smaker. Vi ønsker å lage så bærekraftige og rene produkter som mulig, og vi ønsker å være med å bygge en solid, stolt, norsk matkultur."
"- Norske ville bær er ikke kun en tilgjengelig ressurs, det er råvarer i verdensklasse. Ikke bare når det kommer til renhet og næringsinnhold, men kanskje aller viktigst - på smak. Vi benytter kun norsk frukt og bær i våre produkter, og er ekstra stolte av produktene med norske ville bær."
Pernille og Gunnar

FLERE DRINKSIRUPER:




LES MER OM:


