ER DU VÅR NYE MEDARBEIDER?

ER DU VÅR NYE MEDARBEIDER?

Hei. Røyland Gård er i stadig vekst og vi skal utvide teamet! Nå søker vi nye medarbeidere til produksjonen.

Røyland Gård AS er Pernille og Gunnar som lager syltetøy og geleer hjemme på gården, i våre nye moderne produksjonslokaler. Vi har noe utleie av hytter om sommeren, samt sommerkafé. Vi er kjent for å lage gode smaker og har mottoet; "Gjør god mat enda bedre" da vi tilbyr tilbehør til ost og middag. 

På Røyland er vi opptatt av bærekraftig produksjon. Vi benytter kun norsk frukt og bær, vi benytter ingen konserveringsmidler i våre produkter og søtningen kommer fra økologisk rørsukker. Vi er også opptatt av å være en bidragsyter i lokalsamfunnet, og tilbyr jobb til ungdommer i bygda. Pr i dag har 10 ungsomsskoleelever jobb her på gården. På grunn av denne ideologien fikk vi blant annet prisen "Årets lokalmatgründer" i Norge i 2018. 

Vi er stadig i vekst og søker nå etter en eller flere produksjonsmedarbeidere. Vi ønsker oss deg som er lett på foten og liker å ta i et tak, som trives med å jobbe selvstendig, som jobber ryddig, strukturert og er nøyaktig. Du må kunne betjene ulike maskiner, og for at vi skal kunne lære deg opp, må du beherske norsk eller engelsk godt.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være å delta i produksjon, etikettere og pakke varer, samt renhold av maskiner og lokaler. Er du den rette kan du få driftsansvar, og flere oppgaver som du har kompetanse på. Dette kan være vedlikehold av gården, nettbutikk, sosiale medier etc. 

Vi tenker en eller to stillinger mellom 50-100 %, tiltredelse snarers.

Det kan være mulighet for pendling med overnatting i en av våre hytter.

SEND OSS EN SØKNAD INNEN 12.2.23 og husk å legge ved CV med referanser. Sendes pernille@roylandgard.com

 Hilsen Pernille og Gunnar


Eldre poster

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres