Selskap og seminarer

Det skjer mye hos oss gjennom hele året med ulike aktiviteter og arrangementer. Gården vår ligger i et fantastisk område, synes vi, og som i seg selv byr på mange muligheter.

 

Overnatting for gårdsferie? Se her for booking.

Overnatting for bryllupsgjester og andre arrangementer? Ta kontakt for tilbud

Det å gifte seg på Røyland er noe helt unikt med vielse i grønt gress og festmiddag på låven.

Bryllup

I bonderomantiske omgivelser tilbyr vi her på Røyland Gård bryllupsvielser- og fester året rundt. På vår åpne og grønne gressplen tar vielsen sted, og vår myteomspunnede bryllupsportal er kjent for å binde livslange bånd. Deretter viser brudestien vei opp til låven der en delikat festmiddag kan nytes i en stemningsfull atmosfære.

Les mer

Selskap

Jubileum, konfirmasjon eller andre tilsetninger – vi tilbyr alt fra enkle retter til større tilstelninger på låven. Vi er opptatt av ekte mat, og ønsker at våre gjester skal få hjemmelaget mat laget med omtanke. Inspirasjonen til menyene kommer fra naturen rundt gården med blant annet vilt, ørret, bær, sopp og urter. Vi er behjelpelige med pynting til den store dagen, og med mange års erfaring kan vi garantere en fest man sent vil glemme.

Maten vår

På Røyland gård serverer vi hjemmelaget mat av høy kvalitet til våre gjester. Til større arrangementer  samarbeider vi med Reinhartsen og Jens Eide – slakterens kjøkken som kan bistå med de fineste retter.

Menyforslag:

Jens Eide 2018

Reinhartsen 2018

 

aktiviteter

Hos oss svever bedriftsledere og vaktmestere himmelhøyt i zipline, før de konkurrere i vår egen konkurranse BondeBattle. Skoleklasser balanserer mellom trærne i høydeparken og pensjonister danser i galleriet vårt på låven. Vi lager aktivitetspakker for din gruppe, som garantert vil få frem latter og humør.

Ta kontakt for tilbud.

konferanser

Vi har 4 møterom med plass til 90 i det største.
Vi kan huse deres kurs, konferanse eller bedriftsamling med spennende og morsomme aktiviteter og fantastisk beverting.

Ta kontakt

For spørsmål, pristilbud og booking kontakt oss på
tlf 92068678 eller
sagstuen@roylandgard.no