Hjemme hos oss

en opplevelse

Det skjer mye hos oss gjennom hele året med ulike aktiviteter og arrangementer. Gården vår ligger i et fantastisk område, synes vi, og som i seg selv byr på mange muligheter.

LevLandlig

LevLandlig har saumfart landet for lokaler til bryllupsfeiring i låver fjøs og stabbur. Blant de 6 romantiske stedene de har valgt seg ut, finner du også Røyland Gård som lover sørlandsk bonderomatikk. i autentisk festlokaler.

Les mer

SUNNE GROVE LAPPER (SVELER)

SUND, RASK OG VELDIG, VELDIG GOD LUNSJ PÅ VERANDAEN
Når sola steiker, gradestokken passerer 20 varme og sommertøyet kommer fram, da flytter vi ut på verandaen. Jeg har verken tid eller lyst til å stå inne på kjøkkenet, så lunsjen må være av det raske slaget. Likevel er det deilig å servere barna noe som gjør godt for kroppen innimellom ispinnene. Disse lappene/svelene er perfekt! Ta frem steketakka så steker du 8 om gangen - supert når vennefamilier stikker innom og vi plutselig er 10 personer til lunsj.

Les mer

om oss

Pernille Vea

 

Gunnar Sagstuen

historien vår

Røyland Gård er en familiebedrift og har vært i familien Sagstuens eie siden 1979. Først ble Røyland drevet av Marit og Frank, og nå av Gunnar og Pernille. Du finner oss en drøy times kjøretur fra både Arendal og Kristiansand i Birkenes kommune, nærmere bestemt i bygda Engesland.

sylting og safting

Hjemme hos oss plukkes, høstes, saftes og syltes det hele tiden. Vi finner inspirasjon til våre produkter i naturen rundt gården vår.

 

Les mer