Inspirasjonssiden

Våre produkter finner du gjerne i ostedisken, men i tillegg til å være et godt følge til ost, passer de også til så mye mye mer. Her vil vi legg til nye spennende serveringsforslag. Har du et nytt tips, vil vi svært gjerne høre fra deg.

FARMEN DESSERTEN, ELLER TILSLØRTE VILLMARKSJENTER SOM VI KALLER DEN, ER EN RASK OG DEILIG BÆRDESSERT ÅRET RUNDT

Husker du desserten Farmen Gaute og Gunnar lagde sammen på Røyland i høst? Den kan lages ute i skogen om høsten, men enda enklere blir det om du har et glass krydret blåbær, og ett glass krydret tyttebær og lager desserten hjemme på kjøkkenet. Du trenger i tillegg litt Sæterrømme og havrekjeks, så er det bare å la barna lage sin egen dessert. Ønsker du lage gourmet-varianten, sprøsteker du den knuste havrekjeksen og topper det hele med multer og gjerne også litt multesirup. Skogsgourmet kaller vi det!

SMULDREPAI MED RØYLANDS KRYDREDE BLÅBÆR

Denne paien er en sunn variant som egner seg godt som en herlig helgelunsj, men den er så god at den gjerne kan serveres som en lun dessert, gjerne med vaniljesaus eller is ved siden av.

 

RIPS MED VANILJE PÅ HJEMMEBAKT GRYTEBRØD OG COTTAGE CHEESE

Skal du lage en deilig helgefrokost, eller gjøre noe ekstra ut av lunsjen? Dette grytebrødet trenger litt planlegging, men er til gjengjeld veldig lett å lage, og krever ingen elting. Det blir så saftig og godt at du vil lage et nytt i morra.